Visit City

×
Tromsø skyline
Velkommen til Visit-Citys.com Norge

Bli inspirert av vår verden av byer, tettsteder og plasser i Norge

Det er sikkert mange steder i Norge du allerede kjenner, men det er sikkert enda flere steder du ikke kjenner, men som du helt sikkert vil reise til, enten på ferie eller forretningsreise eller bare for å oppleve alt det Norge har å tilby.

Oppdag Norge, byene, stedene, de historiske plassene, museene og mye mye mere. Norge er et hav av mange morsomme og trivelige opplevelser.

Vet du egentlig hva som finnes der du bor eller dit du skal ? Vi vil forsøke å gi deg alt det du trenger av hva som befinner seg i Norge, det være seg butikker, opplevelser, aktiviteter, festivaler, konserter med mere. Vi skal strebe etter å gi deg den informasjonen du søker etter.

Trenger du et hotell eller annen overnatting så er dette den rette websiden for deg. Merk av dine favoritter, gi en omtale eller gi en stjerne ut i fra dine inntrykk. Sammen gjør vi opplevelsene bedre.

Vi skal være et hjelpemiddel for deg som vil oppleve Norge, enten du skal på ferie, forretningsreise eller at du skal flytte enten til eller i fra. Gjør deg kjent med den plassen du bor på, for vi kan garantere at du vil få nye opplevelser uansett om du er fastboende, tilreisende, feriegjest eller innflytter.

Vi håper du vil få stor nytte av våre sider i fremtiden, da det er mye nytt som kommer inn her fra og med 2017. Vi kan blant annet nevne oppdaterte priser på drivstoff til enhver tid, eller hva med en liste over alle kjøpesenter som viser hvor på senteret du befinner deg, eventuelt hva det kjøpesenteret har av butikker…..

Følg med hele tiden, da vi streber etter å gi deg full oversikt til enhver tid.
Velkommen til våre sider skal du være.

Harald Christian Hofstad
Daglig Leder
HaGro Utvikling AS / www.visit-citys.com

Kilde:
Publisert: 01/01.2016